Who Am I?

Hi there, let me introduce myself. I’m Dorsheila, a freshman at AKI, ArtEZ in Enschede. Before this study I graduated in Graphic Design at Cibap in Zwolle. I still saw plenty of room for improvement in myself within the creative sector.

I have a passion for everything that has to do with printing and design. In my final year at Cibap, I had an internship where I learned how to screenprint from start to finish. I even assisted during the workshops there. There is so much more knowledge and experience to gain when it comes to printing, and I would like to discover all of it. 

In the future I see myself working as a freelance designer, or as an owner at a small scale design studio. Creativity and collaboration are central to me, and I would like to surround myself with creative people so that I can continue to develop and exchange my ideas with like-minded people.

Hey daar, laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Dorsheila, eerstejaars student op AKI, ArtEZ in Enschede. Voor deze studie, ben ik afgestudeerd in Mediavormgeving op het Cibap in Zwolle. Ik zag nog steeds genoeg ruimte voor verbetering in mijzelf binnen de creatieve sector. 

Ik heb een passie voor alles wat met drukwerk en design te maken heeft. In mijn laatste jaar op het Cibap, had ik een stage waar ik van begin tot eind heb geleerd hoe je moet zeefdrukken. Ik assisteerde zelfs tijdens de workshops daar. Er is nog veel meer kennis en ervaring te vergaren als het komt tot drukwerk, en ik zou graag alles willen ontdekken.

In de toekomst zie ik mezelf werken als een zelfstandig ontwerper, of als eigenaar van een kleinschalige ontwerpstudio. Creativiteit en samenwerking staan bij mij centraal, en wil mijzelf  met creatieve mensen omringen zodat ik kan blijven ontwikkelen en mijn ideeën kan uitwisselen met gelijkgestemde mensen.

Contact

If you’re interested in my work and would like to see more of it, please contact me or follow me on social media.

e-mail: d.malisama@gmail.com